Детали за книгата

Пакет за ментално и физичко здравје

500 ден

Комплет книги за ментално и физичко здравје

Со подобрување на физичкото здравје го подобруваме менталното здравје. И обратно, силното ментално здравје ги намалува ризиците за нарушување на физичкото здравје.

  1. 50 здравствени совети за првите 100 години од животот – Филип Ачкоски
  2. 21 зошто и само едно како – Д. Р. Гилберт

Сподели ја книгата

WordPress Lightbox