Детали за книгата

Живата соба

600 ден

„Во живата соба се одиграни бескрајно многу улоги, донесени се во „овде и сега“ безброј моменти од минатото, во исто време ги содржи копнежите, визиите и желбите за подобро утро кое почнува од сегашниот момент.“

Сподели ја книгата

WordPress Lightbox