Детали за книгата

Историски пакет – 1+2

150 ден

Историски пакет – 1+2

И по толку години од нивното издавање, овие две дела на Џидров сè уште се актуелни и ден денес со тематиките кои ги обработуваат.

  1. Единството во македонското движење – Петар Џидров
  2. Проблемот за Македонија – Петар Џидров

Сподели ја книгата

WordPress Lightbox