БЕЗБЕДНОСТ ПРИ ПЛАЌАЊЕ

Stranica.mk е интернет продавница која обезбедува највисоко ниво на безбедност, кога се врши плаќање преку интернет.

За да се заштитат доверливите податоци кои се испратени преку интернет, ние обезбедуваме SSL (Secure Socket Layer) сертификат на познатата компанија Symantec. Symantec е лидер во оваа индустрија за обезбедување на безбедносни решенија за интернет страници, а нивните сертификати се поддржани кај сите големи интернет прелистувачи.

Вашите интернет купувања отсега се безбедни благодарение на најсигурните сертификати на Symantec – Secure Site Pro EV SSL powered by VeriSign. Интернет страниците кои ја користат оваа форма на заштита се означени со зелена боја во полето за адреса на пребарувачот, кој обезбедува максимална заштита и доверба во пренос на доверливи информации.

WordPress Lightbox