Детали за книгата

Комплет Мисија

420 ден

Комплет Мисија

Мисија… во потрага по љубовта… во потрага по тајната…
Мистерија, возбуда, научна фантистика – 2 одлични романи кои ќе ви го задржат вниманието до самиот крај.

  1. Мисија 1 – Миле Костов
  2. Мисија 2 – Миле Костов

Сподели ја книгата

WordPress Lightbox