Детали за книгата

Лесен начин да ставите крај на пушењето

300 ден

За да се откажете од пушењето потребно е само да ја прочитате оваа книга. Додека ја читате смеете дури и да пушите. Нема застрашувачки тактики, нема да се здебелите, а откажувањето нема да го чувствувате како лишување. Ако сакате да се ослободите од навиката, тогаш зграпчете ја шансата. Ален Кар им помогна на милион луѓе да станат среќни непушачи. Неговиот уникатен метод ја отстранува психолошката зависност од цигари и во буквална смисла ве ослободува.

Сподели ја книгата

WordPress Lightbox