За нас

Stranica.mk, вашата омилена е-продавница каде може да изберете книга за сечиј вкус со само неколку кликнувања.
Изберете книга по ваш вкус и исполнете си го секојдневието со убави мисли, поттикнувајќи го вашиот мозок да создава нови идеи, нови соништа.
Stranica.mk е во сопственост на Ад Вербум ДОО со седиште на ул. Козле бр. 93-1/9, 1000 Скопје.

Идејата на нашиот тим одговорен за издаваштво е да ги збогати библиотеките на нашите читатели со квалитетни дела кои чија актуелност никогаш не избледува. Токму затоа нашите изданија вклучуваат голем број дела кои се добитници на најпрестижните светски книжевни награди како што се „Ханс Кристијан Андерсен“, „Пулицер“, „Бихнер“, „Гонкур“, „Стрега“, „Букер“…

Покрај тоа нашите изданија вклучуваат и голем број стручни дела кои би им биле од голема корист и помош на сите оние кои сакаат да ги продлабочат и надополнат своите професионални знаења.

Посебно сме горди на изданието „Pro Macedonia“ кое нуди еден нов поглед на историјата на Македонија, раскажана во прво лице токму од создавачите на таа историја.

Соработката со светски познатите издавачки куќи продолжува, но никако не забораваме ниту на домашните автори. Токму затоа една од нашите главни заложби ќе биде промовирањето и афирмирањето на домашните автори и литература

WordPress Lightbox