Детали за книгата

Енциклопедија за управување со здравствена заштита

2,500 ден

Додаток на секоја колекција за здравствена грижа насочена кон корисниците, како и на секоја библиотека која се обидува да развие колекција за деловните аспекти на здравствената грижа.

Корисна за сите оние кои се вклучени во кој било аспект од здравствената заштита, без оглед дали како студенти, инструктори, лекари, истражувачи или администратори. Оваа книга ќе најде широка примена во референтните колекции во сите јавни, универзитетски, болнички и корпоративни библиотеки.

Категорија: Автор:

Сподели ја книгата

WordPress Lightbox