Детали за книгата

Развој на информациски системи

2,000 ден

Клучен текст за многу курсеви по информациски системи, бизнис и менаџмент, како и компјутерски курсеви. Нудејќи детален опфат од традиционалните пристапи па сѐ до најновите методи, уникатната предност на книгата лежи во нејзината комбинација на описи и увиди во методологии, техники и алатки со анализата на контекстот, прашањата и проблеми од реалниот свет поврзани со развојот на информациски системи. Задржувајќи ги овие постојни предности, четвртото издание е темелно ажурирано и ревидирано за да го одрази напредокот во оваа дисциплина којашто брзо се развива и да го вклучи новото искуство на авторите на развојот на информациски системи, како и повратната информација од рецензентите, колегите и студентите.

Сподели ја книгата

WordPress Lightbox