Детали за книгата

Telekomunikacioni dhe strategjia e biznesit

1,000 ден

Telekomunikacioni dhe strategjia e biznesit është libër që duhet ta lexojë secili që aspiron ndaj asaj shkurtimisht të njihet me industrinë e telekomunikacioneve nga aspekti i biznesit dhe ekonomisë. Gershon e përdor përvojën e tij 30-vjeçare në fushën e industrisë me qëllim t’i mundësojë lexuesit shumë informata, shikime dhe raste studimore të freskuara. Unë me kënaqësi e rekomandoj këtë libër secilit që mban kurse për menaxhimin e telekomunikacioneve.

Категорија: Автор:

Сподели ја книгата

WordPress Lightbox