Детали за книгата

Сексуална азбука

400 ден

Станува збор за четиво од А до Ш за читатели од приодот на адолесенцијата, па сè дури трае виталниот, сексуален живот. И сè тече, сè се менува само сексуалноста останува вечна енигма, никогаш доволно истражувана, разбрана и научно докажана. Сексуалното здравје е исклучително важно за севкупниот психофизички развој на човекот, но стереотипите, стравот и срамот, се пречка за решавање на сексуалните проблеми, на кои не ретко се надоврзуваат и други психофизички непријатности.

Сподели ја книгата

WordPress Lightbox