Детали за книгата

На работ на светлината

1,000 ден

Ова не е толку многу книга на уметничка критика туку повеќе патување низ филозофско истражување. Станува збор за текст кој целосно ги сфаќа ограничувањата и потенцијалните победи на средината во рамките на нејзиниот поширок контекст, славејќи го маршот на индивидуалната генијалност која бавно, но незапирливо, ја трансформира техничката љубопитност во прифатлива уметничка форма

Сподели ја книгата

WordPress Lightbox