Детали за книгата

Përvoja në transport

1,000 ден

Dy nga mendimtarët më origjinal në transport – Garison dhe Levinson – i kanë bashkuar forcat për të krijuar një libër vërtetë unik. Derisa shumica e shkencëtarëve i hulumtojnë problemet e transportit nga këndvështrime të ndryshme disiplinore, këto dy të vetëquajtur “transportues” përmes njëzet e tetë kapitujve me një gamë të gjerë, tregojnë për një pikëpamje të re disiplinore që në qendër ka transportin dhe përmes të cilit çështjet ekonomike, politike dhe teknologjike mund të shqyrtohen në një dritë krejtësisht të ndryshme.

Сподели ја книгата

WordPress Lightbox