Детали за книгата

Судска психологија со психопатологија

500 ден

Делото од формален аспект е поделено на два структурни дела, судска психологија и психопатологија кои ја прават функционалната целина. Делото првенствено е наменето за судиите, обвинителите, истражителите, полициските службеници, вработените во центрите за социјална работа и пошироката јавност.

Сподели ја книгата

WordPress Lightbox