Детали за книгата

На Попуст!

Arti abstrakt në fund të shekullit të njëzetë

1,500 ден 1,050 ден

“Arti abstrakt në fund të shekullit të njëzetë” përfshin ese antologjike, për artin abstrakt të shkruara gjatë katër dekadave nga njëmbëdhjetë kritikët e saj më të drejtpërdrejtë. Duke ndjekur zhvillimin e postgrinbergut të çështjeve kritike të tilla, si pikturimi i teheve të mprehta, struktura deduktive dhe serike, abstraksion monokromatik, analogji psikologjike, rajonalizmi  dhe ” vdekja e pikturimit ” në postmodernizëm, esetë hulumtojnë vepra nga Ad Rejnhard, Frenk Stela, Bris Marden, Sheri Levin dhe Gerhard Rihter, ndër të tjera.

Категорија: Автор:

Сподели ја книгата

WordPress Lightbox