Детали за книгата

Изведба на објекти од високоградба

3,000 ден

Напишана од тим автори со децении искуство во архитектурата, градежништво, инженерство, и предавање, „Изведба на објекти од висока градба: начела, материјали и системи“ претставува опсежен, целосно илустриран вовед во градежните методи и материјали. Оваа пионерска книга беше развиена и дизајнирана за употреба како учебник и незаменлива професионална референција. Уникатната организација на книгата дозволува несекојдневно истражување на изведбата на висока градба. Начелата во градежништвото се опфатени во првиот дел, додека пак материјалите и системите се опфатени во вториот дел.

Сподели ја книгата

WordPress Lightbox