Детали за книгата

Телекомуникации и бизнис стратегија

1,000 ден

Телекомуникации и бизнис стратегија е книга којашто мора да ја прочита секој што цели кон тоа накратко да се запознае со индустријата на телекомуникациите од бизнис и економска перспектива. Гершон црпи од своето 30-годишно академско искуство во областа на индустријата, со цел да му овозможи на читателот многубројни ажурирани информации, увиди и студии на случај. Јас топло ја препорачувам оваа книга на секој којшто држи курсеви по телекомуникациски менаџмент.

Сподели ја книгата

WordPress Lightbox