Детали за книгата

Ndërtimi i objekteve të larta

3,000 ден

Është shkruar nga një ekip i autorëve me përvojë shumë dekadëshe në arkitekturë, ndërtimtari, inxhinieri, dhe ligjërata, “Realizimi i objekteve të Ndërtimit të lartë: Parimet, materialet dhe sistemet” paraqet një hyrje gjithëpërfshirëse, plotësisht të ilustruar në metodat e ndërtimit dhe materialeve. Ky libër pionier u zhvillua dhe u dizajnua për përdorim si një libër dhe si një referencë e pazëvendësueshme profesionale. Organizimi unik i librit lejon kërkime jo të përditshme të realizimit të ndërtimit të lartë. Parimet në ndërtimtari janë përfshirë në pjesën e parë, ndërsa materialet dhe sistemet janë përfshirë në pjesën e dytë.

Сподели ја книгата

WordPress Lightbox