Детали за книгата

На Попуст!

Научете Perl

1,200 ден 600 ден

Ако денеска ги прашате програмерите на која книга најмногу се потпирале додека го учеле Perl, повеќето од нив ќе ви кажат дека тоа било книгата Научете Perl, позната како книгата со лама.
Третото издание на Научете Perl не само што е ажурирано за Perl 5.6, туку е и напишано со цел да ги претстави потребите на програмерите кои денеска учат Perl.

Сподели ја книгата

WordPress Lightbox