Детали за книгата

На Попуст!

Вонземјанинот од наше маало

150 ден 75 ден

Во една неверојатна авантура, бегајќи од машините пратени да ја заробат, ќе го открие своето супериорно потекло. Одличен научно-фантастичен роман за деца што ќе им ја разгори фантазијата кај вашите најмили, притоа поттикнувајќи ја и креативноста.

Сподели ја книгата

WordPress Lightbox