Детали за книгата

На Попуст!

Избрани раскази

350 ден 175 ден

По избор и редакција на Халил Зендели, во оваа збирка раскази, претставени се осум автори на раскази: Шкелзен Халими, Халил Зендели, Шазим Мехмети, Авни Халими, Хајрула Мисини, Хајри Шаќири, Бурханедин Џемаили и Бејтуш Мехмети.

Категорија: Автор:

Сподели ја книгата

WordPress Lightbox