Детали за книгата

Книжевна критика

400 ден

Во ова издание, избор на книжевна критика, се опфатени пет автори: Џеват Гега, Махмут Хиса, Лулјета Исаку, Зеќирија Незири, Мирлинда Крифца и Африм Реџепи, кои повремено, или во континуитет ја практикуваа ова гранка на книжевната наука кај нас.

Категорија: Автор:

Сподели ја книгата

WordPress Lightbox