Детали за книгата

Килибарно монисто

400 ден

Милован Стефановски го одбрал најтешкиот образец на раскажување: со малку зборови и нивна лесна проточност, да ни каже многу. Или да ни го раскаже и она што можеби нам веќе ни било познато, но да ни го раскаже така како никогаш дотогаш да не сме го знаеле.

Види повеќе

 

Сподели ја книгата

WordPress Lightbox