Детали за книгата

Едиција Pro Macedonia

20,000 ден

За првпат на македонски јазик – факти, статии и спомени на директни учесници од македонската историја.

Едиција од 80 наслови, вклучувајќи биографии за Гоце Делчев, Васил Чакаларов, Даме Груев, Андон Ќосето и Христо Матов – задолжителна збирка за секоја домашна библиотека.

Категорија:

Сподели ја книгата

WordPress Lightbox