Детали за книгата

Депа

400 ден

Минуциозно исплетен ракопис, книжевните котелци при секој допир предизвикуваат високо ниво на возбуда и уште поголемо задоволство кај читателите. Јасноста на кажувањето без воздржување ѝ пружа рака на јасноста на читателската перцепција и доживување“

Види повеќе

Сподели ја книгата

WordPress Lightbox