Детали за книгата

Милован Стефановски – комплет 1

500 ден

Комплет од збирка поезија и збирка раскази

Авторот го избрал најтешкиот образец на раскажување: со малку зборови и нивна лесна проточност, да ни каже многу.

  1. Ѕид пред бескрајот – Милован Стефановски
  2. Килибарно монисто – Милован Стефановски

Сподели ја книгата

WordPress Lightbox