Детали за книгата

Историски пакет – 13+20

500 ден

Историски пакет – 13+20

Прочитајте повеќе за херојскиот освојувачки живопис на еден од најголемите освојувачи во светската историја – Александар Велики и смелиот став на Кондов, „Народот ќе востане – корупката на угнетувањето ќе пукне, ќе експлодира како вулкан!“ во Борбата на Македонецот.

  1. Историја на Александар Велики Македонски – Непознат
  2. Борбата на Македонецот – Константин Кондов

Сподели ја книгата

WordPress Lightbox