Детали за книгата

За Македонија и Македонците

400 ден

(23) Во ова издание се содржани текстовите на Херман Вендел, Димитар Ризов и на Светозар Томиќ што за првпат и се нудат на македонската јавност преведени на македонски јазик. На јавноста ѝ нудат да се запознае со  македонското прашање, односно со состојбата на Македонија и Македонците преку нивните анализи, размислувања и констатации.

Категорија: Автор:

Сподели ја книгата

WordPress Lightbox