Детали за книгата

Бројачи

200 ден

„БРОЈАЧИ“ е неверојатен трилер за луѓето со неверојатни моќи- да ја пресметаат патеката на куршумот, движењето на објектите, точките на среќавање.И кога авантурата ќе почне од Њујорк, преку Македонија, Јапонија, за да заврши во Либија во кампот на Пустинските убијци, возбудата е тука.Одличен роман на Оливер Ромевски, нормално во филмски стил.

Сподели ја книгата

WordPress Lightbox