Детали за книгата

На Попуст!

Морето

300 ден 150 ден

Кога Макс Морден, историчар на уметност, се вратил во крајбрежното селово кое некогаш, во детството, бил на летен одмор, тој бега од неодамнешната загуба и се соочува со далечната траума. Во тоа далечно лето, семејството Грејс се појавило од нигде никаде. Привлечен од близнаците Грејс, Клои и Мајлс, Макс набрзо сфатил дека е заплеткан во нивните животи кои биле толку примамливи како што биле и вознемирувачки. Она што следело ќе го прогонува целиот негов живот и ќе влијае врз си што следува.

Категорија: Автор:

Сподели ја книгата

WordPress Lightbox