Детали за книгата

На Попуст!

Царството на среќната детелинка

250 ден 175 ден

Таму некаде далеку постои Кралството на среќната детелинка, во кое кралицата Лили и малите виолетови човечиња ја исполнуваат желбата на добрите деца. Ако сте дете,  прочитајте ја оваа приказна и замислете желба.  Таа сигурно ќе ви се оствари. Тоа не можат да го спречат ниту лошиот волшебник Бла Бла Ду, ниту пакосните мајмуни Озо и Бозо, ниту алергичниот змеј. Имајте ја оваа приказна секогаш под јастукот, и бидете среќни, како среќните мали виолетови луѓе.

Сподели ја книгата

WordPress Lightbox