Детали за книгата

Продажба и маркетинг на услуги

200 ден

Прирачник кој има за цел да им помогне на менаџерите да ја подобрат продажбата, преку стекнување на подобра позиција на пазарот и градење препознатлив имиџ на компанијата, користејќи сплет на маркетиншки елементи за подобра услуга. Почнувајќи од: зошто е важна услугата – да ги задоволи потребите и очекувањата на потрошувачите, да ги задржи потрошувачите, да гради вредност и квалитет; до анализа – кои се потребите и очекувањата на потенцијалните купувачи, како и што да очекуваат купувачите од одредена услуга при процесот на купување на одреден производ или услуга.
Види повеќе

Сподели ја книгата

WordPress Lightbox