Детали за книгата

Bastian (ebook)

99 ден

По исчезнувањето на американски воен тим од базата на планината Кораб, претседателот на САД одлучува да испрати нов тим, кој ќе го истражува мистериозното исчезнување на американските трупи во Македонија. Новиот тим пристигнува во тајната база скриена под снегот, но тогаш почнуваат да се случуваат чудни случки. Згора на тоа, базата е нападната од српски паравоени единици и албанската УЧК. Американците се опкружени од сите страни, но тие не знаат дека наскоро ќе се соочат со најголемото зло на светот, Бастијан – ловецот на души. И тогаш хоророт започнува…

Види повеќе

Сподели ја книгата

WordPress Lightbox