Детали за книгата

Оливер Ромевски – Комплет 1

300 ден

Комплет романи напишани во филмски стил

Два романи со возбудливи приказни и многу акција, кои се читаат во еден здив.

  1. Бројачи – Оливер Ромевски
  2. Ловец на души – Оливер Ромевски

Сподели ја книгата

WordPress Lightbox