Детали за книгата

Вовед во роботика

1,500 ден

Книга од суштинско значење за инженерите кои развиваат роботски системи, како и за сите кои се занимаваат со механика, контрола или програмирање на роботски системи. Книгата ја претставува науката и технологијата на механичката манипулација. На крајот од секоја глава има многубројни вежби и задачи за програмирање.
Низ целата книга се истакнати компјутерските аспекти. MATLAB® вежбите претставуваат новитет во ова издание.

Категорија: Автор:

Сподели ја книгата

WordPress Lightbox